بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 465217
تعداد بازديد کنندگان سايت: 74712212 تعداد بازديد زيرپورتال: 1042164 اين زيرپورتال امروز: 301 سایت در امروز: 6838 اين صفحه امروز: 86 دريافت RSS در امروز: 1942 دريافت RSS صفحه: 4
توصیه های دامپزشکی بوئین زهرا برای خرید گوشت قرمزتوصیه های دامپزشکی بوئین زهرا برای خرید گوشت قرمز
توصیه های دامپزشکی بوئین زهرا برای خرید گوشت قرمزتوصیه های دامپزشکی بوئین زهرا برای خرید گوشت قرمز
1397/3/21 دوشنبه
توصیه های دامپزشکی بوئین زهرا برای خرید گوشت قرمز
با توجه به شروع فصل گرم سال و احتمال افزایش رخداد برخی بیماری ها از جمله تب کریمه -کنگو و همچنین افزایش فسادپذیری محصولات پروتئینی در صورت عدم رعایت اصول صحیح نگهداری ، اداره دامپزشکی بوئین‌زهرا توصیه های بهداشتی ذیل را برای عموم مردم منتشر کرد:
 

1.          گوشت قرمز باید دارای مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.

2.          تاریخ انقضای گوشت گاو و گوساله حداکثر 5 روز ، گوسفند حداکثر 3 روز و آلایش دامی همچون جگر ، دل و قلوه حداکثر 2 روز بعد از خروج از کشتارگاه می باشد .

3.          سطح ظاهری لاشه باید بدون تورم ، خون مردگی ، تغییر رنگ و خراش باشد.

4.          بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن  نباید از لاشه حس شود.

5.          سطح گوشت و عضلات باید سفت و دارای قوام خاص بوده و نباید نرم و لزج یا خشک و چروکیده باشد .

6.          در مورد گوشت های بسته بندی، علاوه بر رعایت موارد فوق باید به مشخصات شرکت بسته بندی از جمله شماره پروانه بهداشتی سازمان دامپزشکی دقت نمایید.

منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین

بيشتر
نسخه قابل چاپ
  • ارسال به دوستان
نام ارسال کننده :  
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :  
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به سازمان دامپزشکی کشور است