• 1398/02/28 - 11:57
  • تعداد بازدید : 841
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت دامپزشکی قزوین بر مرغداریها از جوجه ریزی تا کشتار

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت:  

با هدف تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ، تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از گله‌های مرغ مادر، کارخانجات جوجه کشی، حمل و نقل بهداشتی، واکسیناسیون، پرورش، کشتار و بسته‌بندی توسط کارشناسان دامپزشکی نظارت می شود.

دکتر مهدی جلوخانی با بیان اینکه صدور مجوز بهداشتی جوجهریزی مستلزم رعایت ضوابط بهداشتی از سوی مرغداران می‌باشد، تصریح کرد: رعایت ضوابط امنیت زیستی (Biosecurity) مانند استحمام پرسنل قبل از ورود به مرغداری، وجودرختکن تعویض لباس و پوشیدن لباس مخصوص مزرعه، ضدعفونی ماشینها و وسایل نقلیه، مدیریت تلفات ، قرنطینه کردن جوجه های یکروزه های جدید الورود(در واحدهای چند سنی) و اعزام مرغهای پایان دوره به کشتارگاه مطابق با مجوزهای حمل صادر شده از دامپزشکی و تحت نظارت بودن واحدها توسط دامپزشکان بخش خصوصی ، نگهداری، فرآوری و حمل و نقل بهداشتی کود، رعایت حداقل فاصله استاندارد جوجهریزی بر اساس تلفات سالن در دوره قبل، از مهمترین این الزامات می‌باشد.

دکتر جلوخانی در خاتمه از مرغداران شهرستان قزوین خواست هر گونه مخاطرات بهداشتی را برای کنترل و پیشگیری از طریق شماره تلفن 4 رقمی 1512 به شبکه دامپزشکی اطلاع رسانی کرده و در اجرای ضوابط بهداشتی و قرنطینه‌ای با دامپزشکی نهایت همکاری را داشته باشند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 129980
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه