• 1397/09/21 - 12:34
  • تعداد بازدید : 362
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت دامپزشكی البرز بربهداشت فرآورده های خام دامی

  گشت مشترک واحد بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشكی شهرستان البرز به منظور پایش و کنترل بهداشتی با حضور همکاران شبکه بهداشت شهرستان البرزدرشهرشریفیه برگزار شد.

مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشكی شهرستان البرز در این ارتباط گفت: با عنایت به اینكه گشت مشترک بازرسی و نظارت شهرستان البرز با محوریت نظارت برنحوه نگهداری،عرضه و فروش فرآورده های خام دامی انجام می شود لذا در همین راستا وجود لیبل دامپزشكی بر روی گوشت قرمز با تاریخ تولید و انقضاء ،عرضه مرغ بصورت بسته بندی ، بررسی میزان برودت سیستمهای خنك كننده و نگهداری گوشت ومرغ و ماهی مورد بررسی قرار گرفت.  
مهندس وحید شیخ فلاح افزود: در این گشت ضمن توجیه صاحبان صنوف مبنی بر رعایت شرایط نگهداری وعرضه فرآورده های خام دامی ، 2 واحد صنفی متخلف شناسایی و طی مراحل و تشریفات قانونی، پرونده این افراد برای اجرای حکم به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی گفت: با توجه به اهمیت موضوع و بازتاب مناسب اجرا گشت در بین آحاد مردم و همچنین رعایت حقوق مصرف کنندگان هر 15 روز یک بار گشت مشترک با حضور دستگاه های مربوطه جهت کنترل و نظارت بهتر بربازار تشکیل می شود و شایسته است عموم مردم در صورت مشاهده موارد تخلف بهداشتی در مراكز عرضه و رستورانها مراتب را با سامانه پیامكی 50001512 اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 3352
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه