نسخه آزمایشی
 


چاپ
ارسال به دوست

نظارت‎های بهداشتی دامپزشکی آبيك بر کشتارگاه طیور

دقت در انجام صحیح فرایندهای کشتار و بسته بندی گوشت طیور، نحوه توزیع صحیح محصولات تولیدی و رعایت زنجیره سرد، نقش مستقیمی در کیفیت گوشت و آلایش آن دارد.

 

 رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: در راستای اجرای هر چه بهتر دستورالعملهای بهداشتی و نظارتی سازمان دامپزشکی کشور، اداره دامپزشکی شهرستان آبیک علاوه بر بازدیدهای مستمر و برنامه ریزی شده و یا سرزده کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، در قالب طرح نظارتی اقدام به حضور مستمر و کامل در کشتارگاه های طیور شهرستان کرده است.


دکتر مرتضی یعقوبی اظهار کرد: با توجه به مسئولیت خطیر و حاکمیتی نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، بازرسی‌های منظم از فعالیت کشتارگاه و ناظران مستقر در کشتارگاه طیور به منظور اطمینان از اجرای تمامی ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی توسط کارکنان و مدیریت کشتارگاه‌ها انجام می‌شود.

 

وي بیان داشت: با توجه به فعالیت شبانه کشتارگاه های طیور، نظارت در ساعات نیمه شب انجام می شود و کلیه فعالیت های مرتبط با کشتارگاه ها از جمله فعالیت خودروهای حمل مرغ زنده، فعالیت خط کشتار طیور، فعالیت تاسیسات جانبی از جمله تولید پودر گوشت و آلایش و سایر فعالیت های مرتبط مورد بررسی و نظارت بهداشتی - فنی قرار می گیرد.

  • کد خبر: ٣٠٥٦/
  • ١١:٤٦ - 1397/09/14/
  • تعداد بازدید: 8
کلید واژه ها

خروج