• 1395/12/10 - 12:00
  • تعداد بازدید : 95
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آشنایی مسئولین مراکز خیریه در قزوین با اصول علمی بهداشت مواد غذایی

اصول علمی بهداشت فرآورده های خام دامی در قالب یک کارگاه آموزشی توسط کارشناسان دامپزشکی قزوین به مسئولین مراکز خیریه آموزش داده شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این مطلب گفت: از آنجائیکه سنت اهدای نذورات به مراکز خیریه در کشور که فرآورده های خام دامی نیز از جمله این نذورات می باشد، لذا در یک همکاری مشترک متخصصین بهداشت مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان قزوین و اداره کل دامپزشکی استان نسبت به ارائه نکات کلیدی در زمینه نگهداری فرآورده های خام دامی جهت مسئولین مراکز خیریه اقدام نمودند.

دکتر عیسی غیاث یزدی در خاتمه افزود: هدف از برگزاری دوره های آموزشی، افزایش آگاهی عموم جامعه با مخاطرات بهداشتی و پیشگیری از بروز این مخاطرات می باشد
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231666
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه