• 1396/04/25 - 12:00
  • تعداد بازدید : 102
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز بسته بندی آلایش دامی در یکی از کشتارگاههای قزوین

براساس برنامه زمان بندی شده و هماهنگی های بعمل آمده ، آلایشات دام سبک شامل جگر ، ریه­ها، قلب و کلیه­ های گوسفند و بز از روز شنبه مورخ24/4/96 بسته بندی و روانه بازار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین ،نشان گذاری و بسته بندی گوشت و آلایشات دامی یکی از مهمترین اهداف دامپزشکی استان قزوین می باشد که با توجه به پیگیری های انجام شده بسته بندی لاشه اجرایی گردید و در مورد آلایش دامی ، بدلیل برخی مشکلات تا کنون اجرایی نشده بود که به همت مدیریت کشتارگاه دام بوئین زهرا و پیگیری های اداره کل دامپزشکی استان، زیرساختهای بسته بندی و نشان گذاری آماده شده و محصولات مذکور بصورت بسته بندی شده به بازارعرضه شد


رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت : از مزایای استفاده از بسته بندی بجای فله فروشی ، درج مشخصات فرآورده ، شامل تاریخ تولید و انقضاء و محل تولید محصول می باشد  که مانع تضییع حق مصرف کنندگان و تقلب برخی افراد سودجو خواهد بود .


 دکتر مهدی مهرزاده اضافه کرد: در فاز بعدی ، بسته بندی سایر آلایشات مانند جگر گاوی ، گوشت کله و شکمبه و کله و پاچه نیز انجام خواهد شد و امیدواریم بزودی شاهد عرضه گوشت بسته بندی شده نیز باشیم.


دکتر مهرزاده در مورد مدت زمان مصرف آلایش دامی گفت : همشهریان توجه داشته باشند که کلیه آلایشات خوراکی بسته بندی شده و غیر آن تنها 48 ساعت بعد از تاریخ ترخیص اجازه مصرف دارند و در صورت خرید نیز بلافاصله باید مورد مصرف قرار گیرد و از نگهداری بیش از زمان توصیه شده در یخچال منازل باید جدا خودداری شود.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 232039
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه