اطلاعیه دامپزشکی تاکستان مبنی بر ضوابط عرضه فرآورده های خام دامی
با عنایت به اهمیت کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، ماهی ، شیر ، تخم مرغ ، گوشت و تخم انواع پرندگان ) و نیز وظیفه نظارتی دامپزشکی بر تولید ، حمل ، توزیع و عرضه این فرآورده ها ، ضوابط و شرایط عرضه کلیه فرآورده های خام دامی به شرح ذیل می باشد :
1- فرآورده های خام دامی مورد عرضه باید دارای گواهی بهداشتی معتبر از مراکز استحصال مجاز باشد
2- کلیه فرآورده های خام دامی مورد عرضه می بایست توسط خودرو های سردخانه دار مجاز حمل شده و از دریافت فرآورده های خام دامی از سایر خودروها اجتناب گردد .
3- دریافت کلیه فرآورده های خام دامی که از سایر استانها ارسال می گردد می بایست با نظارت اداره دامپزشکی شهرستان و وجود گواهی حمل بهداشتی صورت پذیرد، در غیر این صورت، تخلف بهداشتی محسوب می گردد .
4- فروش محصولات بسته بندی شده انواع فرآورده های خام دامی در صورتی مجاز است که تحت مجوز صادره از سازمان دامپزشکی کشور ،تولید و عرضه شده باشد در غیر این صورت بسته بندی غیر مجاز تلقی و ضبط خواهد شد .
5- فرآورده های خام دامی منجمد باید در شرایط انجماد 18- درجه سانتیگراد زیر صفر نگهداری و عرضه شود و خارج نمودن آن از حالت انجماد ممنوع است .
6- نگهداری فرآورده های خام دامی تازه فقط در داخل یخچال ( 4-0 ) سانتیگراد برحسب ظرفیت یخچال مدت نگهداری با در نظر گرفتن برچسب روی محصول مجاز می باشد .
7- هرنوع فرآوری بر روی گوشت سفید مورد عرضه ( اعم از بی استخوان کردن ، فیله کردن ، شنیسل ، جوجه کباب ، زعفرانی و غیره ) در واحد های عرضه ممنوع است .
8- متصدی و کارگران واحد عرضه بایستی دارای کارت تندرستی معتبر و روپوش سفید و تمیز باشد .
9- انجماد فرآورده های خام دامی تازه در واحد عرضه ممنوع می باشد و تخلف محسوب می گردد.
نظر دهید