بازدید مشترک بازرسان دستگاه های اجرایی در آوج
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان آوج گفت : در راستای ارتقای سطح بهداشت ، نظارت هر چه بیشتر و تسهیل در ارائه خدمات به هموطنان عزیز ، بازدید مشترکی از رستوران ها و واحد های پذیرایی بین راهی و شهری ومراکز عرضه فرآورده های خام دامی توسط نمایندگان ادارات صنعت ومعدن تجارت،پلیس امنیت عمومی،اداره گردشگری و میراث فرهنگی،مرکز بهداشت و درمان و اداره دامپزشکی شهرستان آوج صورت گرفت، که در این خصوص از 20 باب رستوران بازدید به عمل آمد و در خصوص مواردی از قبیل رعایت بهداشت و نظافت رستوران ،یخچال نگهداری فراورده های خام دامی،استفاده از روپوش، دستکش و کلاه در حین کار ،تذکرات لازم داده شد.
دکتر امین یوسفی افزود: وجود20 باب رستوران و 17 واحد صنفی قصابی و مرغ فروشی در سطح شهرستان، لزوم توجه به امر نظارت بر فرآورده های خام دامی را دو چندان می نماید که در همین راستا به متصدیان این واحدها تاکید گردیده که نسبت به رعایت ضوابط بهداشتی حساس باشند
نظر دهید