جمعه 14 آذر 1404

flag
  • 1390/11/19 - 12:00
  • تعداد بازدید : 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری گارگاه آموزشی اصول اجرایی HACCP در اداره كل دامپزشكی استان قزوین


در راستای برگزاری دوره های آموزشی و ارتقاء دانش فنی كارشناسان دامپزشكی ،اداره كل دامپزشكی استان قزوین نسبت به برگزاری دوره آموزشی اصول اجرایی HACCP در مراكز تولید مواد غذایی با منشاء دامی برای كارشناسان دولتی  و بخش خصوصی دامپزشكی استان اقدام نمود.

بنا به اعلام دكتروحید كشاورز سر پرست آموزش و ترویج اداره كل دامپزشكی استان قزوین: این دوره با هدف آشنایی بیشتر كارشناسان دامپزشكی به ویژه كارشناسان مرتبط با بهداشت مواد غذایی باHAZard Analaysis and critical    Contorol point HACCP  یا تجزیه و تحلیل خطر و نقاط كنترل بحرانی در مراكز تولید مواد غذایی اجرا شد.

لازم به ذكر است HACCP در حال حاضر بعنوان یك سامانه مهم در كنترل تولید مواد غذایی در بسیاری از كشورها مطرح بوده و برای كارخانجات مواد غذایی كه می خواهند در صادرات محصولات خود فعالیت داشته باشند اخذ این سامانه بعنوان یك استاندارد مهم در صنعت مواد غذایی اجباری است.

 در كشور ایران در حال حاضر كلیه مراكز فرآوری آبزیان كه دارای صادرات به كشورهای مختلف جهان می باشند دارای این سامانه می باشند.

دكتر كشاورز در ادامه اظهار نمود با توجه به ظرفیت استان قزوین در تولید و فرآوری مواد غذایی با منشأ دامی فراهم آوردن پیش نیازهای اجرای سامانه و اصلاح ساختار بهداشتی واحدهای تولیدی می توان نسبت به پیاده نمودن سامانه مزبور در این واحدها و فراهم آوردن شرایط جهت صادارت محصولات آنها به كشورهای مختلف اقدام نمود.

كه در این زمینه نقش كارشناسان دامپزشكی و مدیریت واحدهای تولیدی و برگزاری دوره های آموزشی مرتبط بسیار مؤثر خواهد بود.

لازم به ذكر است تدریس این دوره را دكتر كاظم عبدی مدیر كل دفتر بهداشت ومبارزه با بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشكی كشور برعهده داشت.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231517
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور