• 1393/01/11 - 12:00
  • تعداد بازدید : 17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشخیص تفریقی گوشت گاو وگوسفند وتك سمیان در آزمایشگاه مرجع كنترل كیفی مواد غذایی دامپزشكی قزوین


امكان انجام آزمایش مولكولی  تشخیص نوع گوشت در اداره كل دامپزشكی استان قزوین فراهم شد.


رئیس آزمایشگاه مرجع كنترل كیفی مواد غذایی با منشاء دامی استان قزوین با اعلام این خبر افزود:  در راستای انجام بهینه وظایف نظارتی سازمان دامپزشكی و كنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی ، آزمایش تشخیص نوع گوشت بر اساس تكنیك واكنش زنجیره ای  پلی مراز كه یكی از نوین ترین و دقیق ترین روشهای تشخیص می باشد، در آزمایشگاه مرجع كنترل كیفی مواد غذایی استان قزوین راه اندازی گردید.

دكتر علی رضایی همچنین اعلام كرد:با توجه به اینكه امكان انجام آزمایش مزبور در كشور، محدود به چند استان می شود،این آزمایشگاه، آمادگی لازم برای دریافت نمونه از سطح كشوربرای تشخیص تفریقی گوشت گاو، گوسفند، بز، تك سمی ها، خوك و مرغ از یكدیگر را دارا می باشد .

منبع خبر:روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان قزوین
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231525
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه