• 1390/12/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی دامپزشكی قزوین درارتباط با نگهداری ماهی قرمزادامه


اداره كل دامپزشكی استان قزوین از مردم خواست تا جهت پیشگری از بروز بیماریهای مشترك ، نكات بهداشتی را در نگهداری ماهیان قرمز رعایت نمایند.  

رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور و آبزیان اداره كل دامپزشكی استان قزوین در این باره گفت:  با توجه به فرا رسیدن ایام پایانی سال و تهیه ماهی قرمز توسط مردم جهت استفاده در سفره هفت سین لازم است رعایت نكات بهداشتی از جمله عدم دستكاری ماهی قرمز توسط كودكان و جدا سازی ماهیان بیمار از ماهیان سالم وضدعفونی ظروف نگهداری ماهی قرمز اقدام گردد.

دكتروحید كشاورز همچنین در خصوص اصول نگهداری ماهی قرمز گفت:  مناسب ترین دما برای پرورش ماهی قرمز بین 10 تا 25 درجه سانتی گراد می باشد و در دمای بالای 25 درجه سانتی گراد، آسیب پذیر می باشندو تغییرات ناگهانی دما نیز می تواند باعث مرگ ماهی شود.

ماهی قرمز بایستی با غذاهای كم پروتئین و سرشار از كربوهیدرات تغذیه شود و بهتر است كه غذا در سطح آب شناور بماند. به ماهی قرمز بایستی دو بار در روز غذا داد و غذا دهی به اندازه ای باشد كه در مدت یك یا دو دقیقه آن را مصرف نماید غذا دهی بیش از حد باعث انباشته شدن مواد آلی و دفعی و در نتیجه مسمومیت ماهی خواهد شد.

  در رابطه با آب مورد استفاده نیز بایستی نسبت به كلر زدایی آب شهری اقدام گردد  به صورتیكه، 48 ساعت قبل از ورود ماهی، آب  در ظروف  دهان گشاد نگهداری گردد.

منبع خبر:روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان قزوین

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 229838
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه