تکمیل طرح نشانه گذاری تخم مرغ در آبیک
دامپزشکی آبیک بر اجرایی شدن کامل طرح نشانه گذاری تخم مرغ نظارت دارد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت:از آنجائیکه تخم مرغ یکی از فرآوردههای خام دامی دارای ارزش عذایی بالا بوده و نسبت به سایر منابع پروتئینی نظیر لبنیات، گوشتها و حبوبات غنیتر است، لذا تضمین سلامت این فرآورده از تولید تا مصرف یکی از وظایف خطیر دامپزشکی است ،که در این راستا اداره دامپزشکی بر تمامی مراحل تولید، توزیع، حمل و نقل و عرضه آن در سطح شهرستان نظارت دارد.
دکتر مرتضی یعقوبی با بیان اینکه هر ماده غذایی دارای تاریخ انقضاء مصرف می باشد گفت: با اجرای طرح تاریخ دار کردن تخم مرغ ها و درج شرایط نگهداری، خانواده ها می توانند از سلامت تخم مرغ اطلاع پیدا کنند و آن را در شرایط مناسب محیطی نگهداری نمایند
وی با تاکید بر اینکه تخم مرغ در اماکن عرضه میبایست در داخل یخچال با برودت صفر تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری شود تصریح کرد: به منظور جلوگیری از توزیع و مصرف تخم مرغ های کهنه و فاسد از این پس کلیه تخم مرغهای عرضه شده در بازار باید دارای نشانه گذاری باشند واجرای طرح نشانه گذاری تخم مرغ شامل ثبت مشخصات و شرایط نگهداری بر روی کارتن تخم مرغ و ثبت تاریخ تولید و انقضا (یکماه پس از تولید) بر روی هر تخم مرغ می باشد.
دکتر یعقوبی اظهار داشت: شهرستان آبیک دارای 17 واحد پرورش مرغ تخمگذار می باشد و از این رو سهم بالایی در تولید تخم مرغ در استان دارد.
این مقام مسئول در پایان به عموم مردم توصیه کرد: از خریداری تخممرغهای کثیف و شکسته خودداری کرده و تخممرغ مورد نیاز خود را از واحدهای مجاز (دارای پروانه بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور) تهیه کنند
نظر دهید