• 1395/05/25 - 12:00
  • تعداد بازدید : 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دامپزشکی قزوین میزبان جلسه بررسی وضعیت تهیه و نگهداری فرآورده های خام دامی در رستوران ها

با دعوت اداره دامپزشکی شهرستان قزوین جلسه ای با حضور مسئولین اتحادیه کباب پزی ها و اتحادیه رستوران ها و تالارهای پذیرایی جهت بررسی وضعیت تهیه و نگهداری فرآورده های خام دامی برگزار شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اشاره به اهمیت نگهداری فرآورده های خام دامی در شرایط مناسب دمایی افزود: در جلسه ای که با حضور مدیرکل دامپزشکی استان و مسئولان ستادی اداره کل با مسئولین اتحادیه کباب پزی ها و اتحادیه رستوران ها و تالارهای پذیرایی در محل دفتر مدیرکل برگزار گردید بر تهیه فرآورده های خام دامی مورد نیاز این 2 صنف از مراکز مجاز تاکید گردید.

دکتر عیسی غیاث یزدی افزود: با توجه به بازدیدهای مستمر کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره از واحدهای کباب پزی و رستوران ها ، در برخی موارد مشاهده می گردد مقادیر زیادی خرده گوشت بدون هویت در سردخانه این مراکز وجود دارد که از نظر اداره دامپزشکی غیر مجاز است.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: در این جلسه حاضرین نقطه نظرات خود را در ارتباط با موضوع جلسه بیان نموده و مدیرکل دامپزشکی استان نیز دستور پیگیری های لازم را در اسرع وقت صادر نمود.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231301
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه