• 1394/03/04 - 12:00
  • تعداد بازدید : 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارتهای بهداشتی دامپزشکی قزوین بر کشتارگاههای طیور

نظارتهای بهداشتی دامپزشکی قزوین بر کشتارگاه­های طیور

اکیپ های نظارتی اداره دامپزشکی شهرستان قزوین بازدیدهای های ادواری از کشتارگاههای طیور را افزایش دادند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: کلیه فرایندهای کشتار از لحظه ورود مرغ زنده تا خروج ( تحویل بار زنده، کشتار ، بارگیری و نظافت پایانی ) می بایست  با دقت بررسی گردد.

 دکتر عیسی غیاث یزدی مواردی را که در کشتارگاه های طیور مورد بازرسی قرار می گیرد به شرح ذیل بر شمرد:

-         مجوز های حمل بار زنده

-         تنظیم دمای بولوئر و  دستگاه پَرکنی

-         دقت در تخلیه اعما و احشا

-         روند خنک سازی مرغ کشتاری ( چیلر و آبچکان )

-         کیفیت بسته بندی مرغ و آلایشات

-         ثبت کد ردیابی فرآورده­های خام دامی

-         نظارت بر فعالیت دیگ پخت ( تبدیل ضایعات )

-         نظارت بر شستشو و ضدعفونی کشتارگاه

-         نظارت بر ماشین­های حمل مرغ کشتار شده

-         و ...

دکتر یزدی در پایان به کلیه شهروندان گفت:حداکثر زمان نگهداری مرغ از روز کشتار تا زمان مصرف در صورتیکه در یخچال مناسب نگهداری گردد 72 ساعت بوده وپس از آن قابلیت مصرف ندارد وچنانچه مرغ فاقد بسته بندی در مراکز عرضه وجود داشته باشد احتمالا تاریخ مصرف آن منقضی واز بسته بندی خارج گردیده است .
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231317
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه