• 1394/10/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 55
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارتهای شبانه روزی دامپزشکی آوج بر کشتارگاه طیور

ماهیانه بطور متوسط 300 تن گوشت مرغ در کشتارگاه طیور شهرستان آوج تولید می گردد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج گفت: در راستای بررسی وضعیت سلامت محموله های مرغ زنده ، ونحوه ضدعفونی خودروهای حمل  ، نظارت بر کشتار مرغ اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی بخش دولتی بر کلیه مراحل ورود مرغ زنده تا خروج گوشت مرغ نظارت می نمایند.

دکتر امین یوسفی افزود:شهرستان آوج با دارا بودن یک واحد کشتارگاه طیور مکانیزه یکی از منابع تامین گوشت سفید در استان و همچنین استان های همجوار می باشد .بطوریکه هرماه بطور متوسط بالای 300 تن گوشت سفید استحصالی از کشتارگاه طیور این شهرستان به استان قزوین واستانهای های همجوار ارسال می گردد.

دکتر یوسفی همچنین اظهار داشت با اجرایی شدن طرح ردیابی فرآورده های خام دامی و مواد آلایشی ،محصولات این کشتارگاه تماما با الصاق کدرهگیری بر روی بسته بندی ها قابل شناسایی هستند
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231458
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه