نظارت جدی دامپزشکی قزوین بر فرآورده های خام دامی مصرفی در رستوران ها و اغذیه فروشی ها

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: ارتقای سطح بهداشتی و امنیت غذایی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی از تهیه تا عرضه در تمامی مراکز از جمله رستوران ها و اغذیه فروشی ها بر عهده دامپزشکی می باشد.
دکتر عیسی یزدی خاطر نشان کرد: بایستی تمامی فرآورده های خام دامی که توسط این مراکز عرضه می شوند، دارای مهر دامپزشکی و تاریخ تولید ، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی بوده و از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی شده و در یخچال و دمای مناسب نگهداری شوند.
وی در پایان افزود: کارشناسان نظارت به صورت مستمر از این مراکز بازدید می کنند و با هر گونه تخلف توسط این مراکز برخورد جدی صورت می گیرد.
شهروندان محترم نیز باید در صورت مشاهده هر گونه تخلف در تهیه و یا عرضه فرآورده های خام دامی در رستوران ها، آشپزخانه ها و اغذیه فروشی ها ، اداره دامپزشکی شهرستان را از طریق سامانه 1512 جهت پیگیری موضوع در جریان قرار دهند.
نظر دهید