• 1396/02/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 78
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشدار دامپزشکی آوج در خصوص بیماری تب کریمه - کنگو

همزمان با فصول گرم سال و افزایش فعالیت کنه ها ، خطر ابتلا به بیماریهای منتقله ناشی از فعالیت آنها نیز افزایش پیدا می کند.یکی از این بیماری های مشترک بیماری تب کریمه کنگو است.

 رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج گفت : تب کریمه کنگو(CCHF) بیماری ویروسی حاد تب دار و خونریزی دهنده ای است که به اختصار به آن CCHF  گفته می شود.مهمترین ناقل ویروس این بیماری کنه هیالوما است افراد در معرض خطر درگیر شدن با این بیماری شامل کارگران کشتارگاه ، قصابان ، کشاورزان ، چوپانان ، دامداران ، زنان خانه دار، دامپزشکان ، پزشکان و مشاغل وابسته بیمارستانی ، به ترتیب بیشتراز دیگر رده های شغلی جامعه در معرض خطر هستند.

دکتر امین یوسفی افزود : مقاومت ویروس در برابر تغییرات دمایی کم است و در دمای  56 درجه سانتیگرادبه مدت 30 دقیقه و یا نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت پس از ذبح در سردخانه به دلیل پایین آمدن دما و PH از بین می رود.

دکتر یوسفی اضافه کرد : عدم استفاده از دستکش ، عدم شستشو وضدعفونی وسایل کشتار دام ، تماس غیر ضرور با دام ها ، خوردن و آشامیدن در محل نگهداری دام ها و یا محل کشتار دام ، بازی  با کنه ها و له کردن کنه ها بادست ، خوردن جگر خام  وگوشت دام تازه کشتار شده  از جمله مواردی هستند که مخاطره ابتلا به این بیماری را افزایش می دهند .

دکتر یوسفی در پایان به شهروندان و روستائیان محترم توصیه کرد: در راستای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه -کنگو ، موارد بهداشتی را رعایت کرده و نسبت به سم پاشی جایگاه های نگهداری دام اقدام نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230109
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه