• 1397/07/24 - 14:15
  • تعداد بازدید : 420
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پایش سالمونلا در آزمایشگاه مرکزی تشخیص دامپزشكی قزوین

 

سالمونلا یکی از مهم ترین عوامل ایجاد کننده مسمومیت های غذایی در انسان است كه عمدتا  گوشت مرغ و تخم مرغ موجب انتقال سالمونلا می شوند.

رئیس آزمایشگاه مركزی اداره كل دامپزشكی استان قزوین گفت: عامل حدود 40 درصد از کل مسمومیـت هـای غـذایـی سالمونلا است كه این باکتری در انسان بیماری های مختـلـف و خطرناکی از جمله تب روده (حصبه و شبه حصبه) ، عـفـونـت خون و مسمومیت های غذایی را ایجـاد كرده و عـمـده تـریـن مـواد غذایی مسئول در انتقال سالمونلا در کشور ایران، تخـم مـرغ و گوشت مرغ میباشد.

دكتر ثوره جلیل ابراهیم تصریح كرد: آزمایشگاه مرکزی تشخیص اداره کل دامپزشکی با پایش های دوره ای بر روی تخم مرغ، سعی در کنترل و ریشه کنی این بیماری دارند و از روش های استاندارد کشت برای تشخیص و جداسازی سالمونلا استفاده می کند.

این مقام مسئول تصریح كرد: در مقایسه عملكرد آزمایشگاه مركزی اداره كل دامپزشكی استان قزوین طی 6 ماهه اول سال97 با سال 96 در همین بازه زمانی  از افزایش 60 درصدی آمار آزمایش تخم مرغ  مشاهده می شود.

بخش میکروبی آزمایشگاه مرکزی تشخیص از ویژگــی هــای میکروســکوپی، ماکروســکوپی و خــواص بیوشیمیایی در کنار آزمون های سـرولوژی، بـرای شناسـایی و تشخیص سالمونلاها از دیگر باکتری ها استفاده مـی کندو تلاش خود را در اجرای شعار دامپزشکی غذای سالم ، انسان سالم انجام می دهد.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 1094
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه