جمعه 14 آذر 1404

flag
  • 1396/10/02 - 12:00
  • تعداد بازدید : 178
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کد EC یکی از کارخانجات تولید کنسرو ماهی در قزوین تمدید شد

بازرسی وممیزی رسمی از یک کارخانه تولید کنسرو ماهی استان قزوین به منظور تمدید کد EC(مجوزی برای صادرات محصول به اتحادیه اروپا) توسط کارشناسان دامپزشکی انجام شد

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: به منظورنظارت ،ردیابی زنجیره تولید از ابتدا تا انتها تولید محصول ، در راستای اثر بخشی و ارزش افزوده بر محصولات تولیدی و اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان، رعایت قوانین بین المللی  واحدهای فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو وکارخانجات کنسرو سازی، توسط کارشناسان وممیزین رسمی سازمان دامپزشکی ممیزی شده و در صورت احراز شرایط،  پروانه بهداشتی با کد اتحادیه اروپا EC)) صادر می گردد.

دکتر راول غلامپور اقدمی تصریح کرد: کد EC  کد بهداشتی بین المللی است که با اخذ آن از سازمان دامپزشکی تولید کننده مجاز به صادرات به کشور های اروپایی می شود.

دکتر اقدمی تشریح کرد: در بازرسی از واحدهای متقاضی کد EC مواردی از قبیلGMP واحد و نحوه پیاده سازی سیستم HACCP ، بررسی مستندات، رعایت و بکارگماری الزامات وقوانین بین المللی بازرسی وممیزی می گردد که در صورت دریافت و یا تمدید، کد مزبور توسط واحد بر روی بسته بندی محصول بصورت یک شماره درج می شود و توسط خریدار قابل مشاهده است .

 یکی از کارخانجات تولید کنسرو ماهی به منظور تمدید پروانه بهداشتی کد اتحادیه اروپا ( EC ) واقع در استان قزوین توسط کارشناسان و ممیزین اداره کل دامپزشکی قزوین بازرسی و ممیزی گردید که موفق به تمدید کد مذکور شد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231735
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور