برگزاری دوره آموزشی بازرسی گوشت در کشتارگاه قزوین
دوره بازآموزی اصول بازرسی و بهداشت گوشت در کشتارگاه دام صنعتی دام شهرستان بوئین زهرا برگزار شد .
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین از تشکیل کلاس بازآموزی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه صنعتی دام برای اعضای کادر بهداشتی کشتارگاه خبر داد و گفت: یکی از اصول اولیه نظارت بهداشتی بر لاشه و محصولات استحصالی در کشتارگاه ازجمله کشتارگاه دام، حضور مسئول فنی ودستیاران مسئول فنی بهداشتی حاذق در کشتارگاه می باشد که در همین راستا به منظور ارتقاء سطح علمی و به روز شدن اطلاعات بازرسین وناظرین بهداشتی، با هدف تامین گوشت و آلایش خوراکی سالم ،کلاس بازآموزی اصول بازرسی بهداشت گوشت بصورت تئوری وعملی توسط متخصص و استاد دانشگاه ( هیات علمی دانشگاه ) به مدت سه روز در کشتارگاه قزوین دشت بره برگزار گردید .
دکتر راول غلامپور اقدمی تصریح کرد: با توجه به ایجاد تمام شرایط بهداشتی تامین گوشت مورد نیاز جامعه با ایجاد زیر ساخت های بهداشتی در ساخت کشتارگاه و بکارگماری و نظارت بهداشتی ناظرین بهداشت کشتارگاه، به عموم مردم توصیه میشود گوشت وآلایش خوراکی مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید سازمان دامپزشکی خریداری کنند.
نظر دهید