چهارشنبه 18 تیر 1404

flag
  • 1397/02/05 - 12:00
  • تعداد بازدید : 79
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی بازرسی گوشت در کشتارگاه قزوین

دوره بازآموزی اصول بازرسی و بهداشت گوشت در کشتارگاه دام صنعتی دام شهرستان بوئین زهرا برگزار شد .

 

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین از تشکیل کلاس بازآموزی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه صنعتی دام برای اعضای کادر بهداشتی کشتارگاه خبر داد و گفت: یکی از اصول اولیه نظارت بهداشتی بر لاشه و محصولات استحصالی در کشتارگاه ازجمله کشتارگاه دام، حضور مسئول فنی ودستیاران مسئول فنی بهداشتی حاذق در کشتارگاه می باشد که در همین راستا به منظور ارتقاء سطح علمی و به روز شدن اطلاعات بازرسین وناظرین بهداشتی،  با هدف تامین گوشت و آلایش خوراکی سالم ،کلاس بازآموزی اصول بازرسی بهداشت گوشت بصورت تئوری وعملی توسط متخصص و استاد دانشگاه  ( هیات علمی دانشگاه ) به مدت سه روز در کشتارگاه قزوین دشت بره برگزار گردید .





دکتر راول غلامپور اقدمی تصریح کرد: با توجه به ایجاد تمام شرایط بهداشتی تامین گوشت مورد نیاز جامعه با ایجاد زیر ساخت های بهداشتی در ساخت کشتارگاه و بکارگماری و نظارت بهداشتی ناظرین بهداشت کشتارگاه، به عموم مردم توصیه می‌شود گوشت وآلایش خوراکی مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید سازمان دامپزشکی خریداری کنند.




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 115612
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور