یکشنبه 15 تیر 1404

flag
  • 1398/09/04 - 11:33
  • تعداد بازدید : 237
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشا دامی دامپزشکی استان قزوین خبرداد؛

برگزاری دوره ی آموزشی 5S( نظام آراستگی و پاكیزگی محل كار) در آزمایشگاه مرجع

 

رئیس آزمایشگاه مرجع گفت: در تداوم استقرار سیستم مدیریت یکپارچه IMS و ضرورت پیاده سازی تکنیک 5S ، یک دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و چگونگی اجرای 5S( نظام آراستگی و پاكیزگی محل كار) در سالن اجتماعات آزمایشگاه مرجع، با حضور کارمندان این آزمایشگاه در  مدت 2 ساعت و به صورت کارگاه اموزشی در مورخه 14/8/98برگزار شد.

شایان ذکر است مدرس این دوره مهندس هادی رحیمی از کارکنان آزمایشگاه مرجع دامپزشکی استان قزوین بود.

استقرار این وضعیت بر ۵ محور ذیل استوار است :

  • Safety
  • Sorting
  • Set in order
  • Shining
  • Standardization

 که باعث افزایش بهره وری، کارایی، کیفیت، انجام کار مطابق استاندارد، همچنین بهبود ایمنی کارکنان، کوتاه کردن سیکل کاری و ایجاد احساس اطمینان در مشتری می شود.

 به تازگی ششمین S هم به این مجموعه اضافه گردیده که تاکید بر نگهداری و مداومت بر اجرای آن دارد (Sustain)

افزایش انعطاف پذیری و بهبود روحیه پرسنل و ایجاد انگیزه از دیگر اثرات 5S می باشد.

دکتر علی رضایی تصریح کرد: پیاده سازی این سیستم محیطی آراسته و عاری از عملیات بیهوده را در پی داشته و منجر به تفکر شایسته و بهبود مستمر می شود.

مهندس هادی رحیمی عضو تیم تضمین کیفیت آزمایشگاه و مدرس دوره تشریح کرد: هدف این دوره شناسایی عوامل موثر در آراستگی محیط کار با رویکرد اصلاح فرایندهای سازمان به منظور جلوگیری از اتلاف وقت، انرژی و سرمایه  انسانی آزمایشگاه می باشد.

رئیس آزمایشگاه مرجع دامپزشکی در انتها گفت: 5S را می توان به عنوان یکی از موثرترین ستونهای استوار در پروسه عملیات اصلاحی و بهبود بهره وری دانست که اجرای این اصول در آزمایشگاه، افزایش بهره وری، افزایش کارایی، استفاده ی بهینه از سرمایه ی نیروی انسانی و در نهایت ارائه خدمات بهتر به ارباب رجوع که اصل اساسی یک سازمان می باشد را فراهم می آورد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 246235
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور