چهارشنبه 18 تیر 1404

flag
  • 1397/03/28 - 12:00
  • تعداد بازدید : 107
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه‌های دامپزشکی بوئین زهرا در هنگام خرید مرغ

دامپزشکی بوئین زهرا با صدور اطلاعیه بهداشتی از عموم مردم خواست تا با رعایت ضوابط بهداشتی در هنگام خرید مرغ سلامت خانواده را تضمین کنند.

 

 1. پوست مرغ سالم باید به رنگ سفید مایل به زرد کمرنگ یا کهربایی بوده و به طور یکنواخت روی بدن کشیده شده باشد و فاقد هرگونه تورم،خون مردگی یا خراش بوده و نیز عاری از پر، ذرات‌خارجی و هرگونه آلودگی باشد.



2. ماهیچه‌های اسکلتی  به رنگ سفید مایل به صورتی و فاقد هرگونه تغییر رنگ، خون مردگی و آثار تورم باشد.



3. هیچ‌گونه بوی غیر‌طبیعی مانند بوی ترشیدگی،تعفن یا گندیدگی، نباید از آن به مشام برسد.



4. تمام فرآورده‌های خام دامی تازه می‌بایست در یخچال و در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد و فرآورده‌های منجمد نیز در دمای 18- درجه سانتیگراد نگهداری شود.



5. بسته‌بندی مرغ‌ها باید دارای تاریخ تولید، انقضاء (حداکثر 3 روز پس از تولید)، شماره پروانه بهداشتی دامپزشکی و اطلاعات دقیق تولید کننده باشد.



6. از خرید مرغ‌های قطعه بندی شده و فاقد روکش پلاستیکی حاوی اطلاعات فوق، پرهیز نمایید.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 116185
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور