جمعه 13 تیر 1404

flag
  • 1402/03/20 - 08:22
  • تعداد بازدید : 177
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه های بهداشتی دامپزشکی قزوین در خصوص مصرف ماهی

 
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: از آنجایی که ماهی جزومواد غذایی با سرعت فساد بالا می باشد، می بایست در زمان خرید ماهی دقت کرد تا ماهی سالم خریداری شود.
دکتر سهیل بهنوش افزود: ماهی یکی از منابع پروتئین، امگا 3 و ید می باشد که می تواند  کمبود ید در رژیم غذایی کودکان را به آسانی جبران کند.
دکتر بهنوش تشریح کرد: از نشانه های ماهی نامرغوب وفاسد، تغییر در بو، پوست، قوام عضلات، چشم و آبشش میباشد که وجود بوی آمونیاک و پوست بسیار نرم و مردمک سفید وآبشش زرد یا خاکستری رنگ از علائم فساد ماهی می باشد.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 302900
کلمات کلیدی
qazvin.ravabet محمد فرحی

qazvin.ravabet محمد فرحی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور