توصیه های بهداشتی دامپزشکی قزوین در خصوص مصرف ماهی
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: از آنجایی که ماهی جزومواد غذایی با سرعت فساد بالا می باشد، می بایست در زمان خرید ماهی دقت کرد تا ماهی سالم خریداری شود.
دکتر سهیل بهنوش افزود: ماهی یکی از منابع پروتئین، امگا 3 و ید می باشد که می تواند کمبود ید در رژیم غذایی کودکان را به آسانی جبران کند.
دکتر بهنوش تشریح کرد: از نشانه های ماهی نامرغوب وفاسد، تغییر در بو، پوست، قوام عضلات، چشم و آبشش میباشد که وجود بوی آمونیاک و پوست بسیار نرم و مردمک سفید وآبشش زرد یا خاکستری رنگ از علائم فساد ماهی می باشد.
نظر دهید