جلسه هم اندیشی غذای حلال روز چهار شنبه 24 دیماه در قزوین برگزار شد
در دیدار حجت الاسلام و المسلمین حسینی مقدم مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور با آیت ا... عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مدیر کل دامپزشکی استان قزوین و هیئت همراه حضور داشتند .
مهندس فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی:
استان قزوین در زمینه تولیدات دامی یکی از استانهای مطرح کشور است و علاوه بر تامین استان در این زمینه
نیاز سایر استانها را هم تامین می کند که با وجود ناظرین بهداشتی و شرعی در دامپزشکی آسوده خاطر هستیم.
دکتر حمید زینالی مدیر کل دامپزشکی استان قزوین:
اجرای ضوابط بهداشتی در کشتارگاهها زمینه ای است برای پاکی فرآورده های خام دامی چرا که حلیت و سلامت در فرآورده های خام دامی مکمل هم هستند.
دکتر زینالی تصریح کرد:
کشتارگاهها در حقیقت نقش یک پالایشگاه را دارند که با توجه به مدیریتهای صورت گرفته هیچ یک از اجزای دام بیرون ریخته نمی شود.
و حتی اجزای حرام دام نیز برای مصارف بهداشتی و آرایشی صادر می شود و برای کشور ارز آوری دارد.
دکتر زینالی ادامه داد : دوره های آموزشی برای ذابحین هر ساله برگزار می شود و همچنین نظارتهایی در زمینه ممنوعیت عرضه آبزیان حرام گوشت همواره اجرا می شود
حجت الاسلام حسینی مقدم در دیدار با امام جمعه قزوین ضمن اشاره به اهمیت امنیت غذایی که وزارت جهاد کشاورزی متولی آنست گفت:
تامین غذای سالم و حلال از وظایف وزارت جهادکشاورزی است که نظارت بر سلامت و حلیت آن بر عهده دامپزشکی است و کارشناسان دامپزشکی با نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام و طیور و صید آبزیان همواره در خدمت مردم بوده است.
حجت الاسلام حسینی تشریح کرد: در کشور ۵۷۰ کشتارگاه فعال و ۷۰۰ ناظر بهداشتی داریم که وظیفه تامین فرآورده های خام دامی سالم و حلال را بر عهده دارند.
آیت ا... عابدینی نماینده ولیفقیه و امام جمعه قزوین نیز در این دیدار گفت: بر اساس آموزه های دینی ارتباط با قرآن و معنویت تنها در صورت پاکی انسان حاصل خواهد شد و چنانچه غذای پاک و حلال در دسترس انسان نباشد این ارتباط برقرار نخواهد شد.
آیت ا... عابدینی با ذکر جمله ای از حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر صدور انقلاب به دنیا تصریح کرد: برای صدور انقلاب به دنیا می بایست غذای حلال را در دسترس جهانیان قرار دهیم که خوشبختانه زمینه های آن فراهم شده است و با زحماتی که در مجموعه دامپزشکی کشیده می شود برند حلال هم اینک در جهان شناخته شده است.
حجت الاسلام حسینی مقدم در جلسه هم اندیشی غذای حلال: موضوع این نشست فرهنگ سازی تولید و مصرف غذای حلال است.
اگر فردی یک لقمه حرام بخورد ۴۰ روز عبادات وی مورد قبول واقع نخواهد شد
ناظرین ذبح شرعی و مدیران کشتارگاه ها امانتدار حکم خداوند هستند و لقمه حرام خانواده ها دچار انواع انحرافات خواهند شد.
با تصویب قانون نظارت شرعی می توانیم با اطمینان اعلام کنیم هیچ کشتارگاهی بدون ناظر شرعی و بهداشتی در کشور وجود ندارد و انشاا... با اخذ نشان استاندارد حلال در تمام کشتارگاهها بتوانیم زمینه را برای صادرات فرآورده های خام دامی به کشورهای اسلامی فراهم بیاوریم.
در پایان جلسه هم اندیشی غذای حلال دکتر قبادی معاون استاندار قزوین نیز با ایراد سخنرانی با موضوع جایگاه استان قزوین و بحث تولید غذای حلال و اهمیت آن در تجارت استان مطالبی را بیان کرد.
لازم به ذکر است بامداد چهار شنبه بازدیدی از یک کشتارگاه طیور در استان انجام گرفت و در پایان جلسه هم اندیشی غذای حلال دوره های آموزشی بصورت مجزا برای ذابحین و ناظرین ذبح شرعی و جلسه کاری برای مدیران کشتاگاههای دام و طیور استان برگزار شد.
نظر دهید