دامپزشکی قزوین مراکز متخلف عرضه لبنیات سنتی را به مراجع قضایی معرفی می کند
تولید و عرضه شیر خام تحت نظارت اداره کل دامپزشکی قرار داشته و سلامت محصول قبل از عرضه باید به تایید دامپزشکی برسد .

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین با اشاره به وجود تقلبات و همچنین عرضه غیر بهداشتی شیر در برخی واحدهای لبنیات سنتی در سطح استان افزود: طی پایش های مستمر کارشناسان دامپزشکی در سطح شهرستانهای تابعه نمونه برداری دوره ای از مراکز عرضه شیر خام اقدام و پس از انجام آزمون در آزمایشگاه مرجع دامپزشکی استان، تخلفات واحدها به مراجع قضایی ارجاع می شود.
دکتر یدا... کلهر خاطرنشان کرد: مواردی از افزودن آب و دیگر افزودنیهای غیر مجاز به شیر با هدف سود جویی مشاهده شده که این موارد نیز بررسی و تحت عنوان تقلب به مراجع قضایی معرفی می شوند.
دکتر کلهر در پایان به عموم مردم توصیه کرد: در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک همچون تب مالت، شیر خام سنتی را قبل از مصرف حتما به مدت بجوشانند بصورتیکه پس از رسیدن به نقطه جوش به مدت 3 تا 4دقیقه شیر در دمای جوش باقی بماند.
نظر دهید