شنبه 14 تیر 1404

flag
  • 1399/09/30 - 14:16
  • تعداد بازدید : 652
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

درج تاریخ تولید ، جنسیت و نوع دام بر روی لیبل لاشه دامها الزامی است

درج لیبل قرمز برای لاشه دامهای ماده در کشتارگاهها آغاز شده است و به مرور الزامی خواهد شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین با عنایت به لزوم آگاه سازی مصرف کننده از بابت نوع گوشت مصرفی و مشخصات بهداشتی آن و در راستای ارتقاء نظارت بهداشتی و اطلاع رسانی و حمایت از مصرف کننده در کشتارگاههای استان علاوه بر درج مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه  نسبت به درج  مشخصات (نوع دام ، جنس دام  نر و ماده ، تاریخ تولید و زمان ماندگاری و آدرس کشتارگاه و کد های بهداشتی ) بر روی لیبل الصاقی بر روی ران و سردست لاشه اقدام می کند.

دکتر راول غلامپور اقدمی تصریح کرد: لاشه دام ماده به دلیل سن بالا از نظر کیفیت با گوساله نر تفاوت داشته و قیمت پایین تری دارد که می بایست مشتری از آن مطلع باشد  لذا به  عموم مردم توصیه می شود در زمان خرید گوشت قرمز از قصابیها به موارد فوق دقت کافی داشته باشند و در صورت انقضای تاریخ مصرف لاشه و یا دیگر مشکلات بهداشتی نسبت به عدم خرید و اطلاع رسانی به اداره کل دامپزشکی استان قزوین از طریق سامانه پیامکی 50001512 اقدام کنند.

گفتنی است مدت زمان مصرف لاشه گوساله در دمای یخچال، 5روز و لاشه گوسفندی 3 روز و در دمای منفی 18 درجه،گوشت منجمد گوساله، یکسال و منجمد گوسفندی 9 ماه می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 258494
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور