طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی شهرستان بوئین زهرا در حال اجرا است

رئیس اداره دامپزشکی بوئین زهرا با اعلام این خبر افزود: کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی این شهرستان در قالب 5 گروه تا پایان ماه مبارک رمضان تشدید نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی را در دستور کار دارند.
دکتر محسن ایمان دار ادامه داد: نظارتهای دامپزشکی شامل مراکز تولید، نگهداری، حمل و عرضه فرآورده های خام دامی می باشد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با متخلفین برخورد قانونی میشود.
دکتر ایمان دار از عموم مردم خواست فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت قرمز، مرغ، ماهی، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی مورد تایید اداره دامپزشکی تهیه کنند.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان مرغ تازه و آلایش خوراکی مرغ (جگر، سنگدان و دل) را به صورت بستهبندیهای بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضا (۷۲ ساعت پس از تولید) و شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد است، خریداری کنند و از خرید تخم مرغهای فاقد تاریخ تولید و مشخصات، هر نوع گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی بهداشتی، برچسب نشانه گذاری کشتارگاه که خارج از یخچال نگهداری میشود و فرآورده های تاریخ گذشته اکیدا خودداری شود.
شماره تلفن 4 رقمی 1512 به صورت 24 ساعته پاسخگوی عموم مردم خواهد بود.
نظر دهید