توصیه های دامپزشكی قزوین در خصوص تهیه گوشت قرمز
تغذیه سالم نقش ارزنده ای در ارتقاء سطح سلامت افراد جامعه دارد . در این راستا وجود گوشت به عنوان منبع اصلی پروتئینی در سبد غذایی خانوار بسیار حائز اهمیت می باشد . لذا دانستن نکات بهداشتی مورد نیاز در تهیه گوشت تازه و سالم مورد نیاز مصرف کنندگان محترم می باشد .
رییس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با بیان این مطلب که توجه شهروندان محترم به نکات لازم در تهیه گوشت قرمز علیرغم نظارت اداره دامپزشکی می تواند کمک بسزایی در ارتقای کیفیت گوشت مورد عرضه داشته باشد ، افزود :" خصوصیات ظاهری گوشت اعم از داشتن رنگ و بوی طبیعی در خرید آن توسط افراد لازم است که مدنظر قرا بگیرد و نیز این که گوشت در مراکز عرضه حتماً داخل یخچال نگهداری شود و دارای مهر و لیبل دامپزشكی، تاریخ تولید و انقضا باشد. "
دکتر عیسی یزدی با اشاره به این نکته که همکاری مناسب صاحبان مشاغل مرتبط با عرضه فرآورده های خام دامی با پرسنل اداره دامپزشکی شهرستان قزوین نتایج موفقیت آمیزی را در پی داشته ، از افراد جامعه درخواست دارند که با رعایت هرچه بیشتر توصیه های بهداشتی دامپزشکی که منجر به ارتقاء سطح سلامت افراد جامعه می شود ، اداره دامپزشکی را در جهت نیل به اهداف خود در این زمینه هر چه بیشتر یاری نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه 1512 و یا سمانه پیامكی 50001512 به اداره مذکور منتقل تا در اسرع وقت به موضوع رسیدگی گردد.
نظر دهید