شنبه 14 تیر 1404

flag
  • 1400/12/11 - 14:27
  • تعداد بازدید : 193
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ساماندهی خودروهای حمل گوشت قرمز در کشتارگاه دام آبیک

 
رانندگان خودروهای حمل فرآورده های خام دامی ملزم به فراهم کردن شرایط دمایی مناسب یخچال خودرو هستند
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: با توجه به اهمیت حمل و نقل فرآورده های خام دامی در محدوده دمایی استاندارد در سلامت فرآورده ها از مبداء تولید تا سفره مصرف کننده،کنترل دمای حمل این فرآورده ها از وظایف دامپزشکی می باشد که این امر به طور منظم و با برنامه در شهرستان انجام می شود تا در نهایت محصول بهداشتی و با کیفیت در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
دکتر مرتضی یعقوبی در خصوص اهمیت حفظ دمای فرآورده های خام دامی پس از استحصال تا مرحله ی وصول به دست مصرف کنندگان گفت: یکی از ارکان جامعه سالم، بهره مندی از افراد جامعه از تغذیه سالم و بهداشتی می باشد که در جامعه امروز گوشت و سایر فرآورده های خام دامی مهمترین جایگاه را در سبد تغذیه ای افراد دارند و یکی از اصول بهداشت فرآورده های خام دامی، حمل صحیح و بهداشتی آن به منظور رساندن مواد غذایی سالم به مصرف کنندگان این فرآورده ها می باشد.
وی تاکیدکرد: مجوز حمل، درج کد رهگیری خودرو ، نصب ترموگراف ، ترموکینگ فعال و فراهم آوردن شرایط مناسب دمایی و رعایت بهداشت خودرو را از جمله الزامات خودروهای حمل فرآورده های خام دامی است.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282214
کلمات کلیدی
qazvin.ravabet محمد فرحی

qazvin.ravabet محمد فرحی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور