پنجشنبه 19 تیر 1404

flag
  • 1397/01/21 - 12:00
  • تعداد بازدید : 100
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عملیات بازرسی و نظارت بهداشتی بر ذبح دام در کشتارگاههای استان طی سال 1396

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی از بازرسی و نظارت بهداشتی در کشتارگاه های دام استان در سال 1396 خبر دارد.

 

 دکتر راول غلامپور اقدمی گفت: بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی و وظایف ذاتی برنامه و اهداف دامپزشکی، با حضور مسئول فنی بهداشتی و ناظرین شرعی و دستیاران مسئولین فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاه‌های دام استان و نظارت عالیه از سوی کارشناسان دولتی مستقر بازدیدها دوره‌ای کارشناسان اداره نظارت عملیات بازدید و نظارت بهداشتی در کشتارگاههای دام قبل و پس از کشتار انجام می شود.



 دکتر اقدمی تصریح کرد: در این راستا به منظور تأمین سلامت لاشه ها و آلایش استحصالی و تأیید حلیت(حلال بودن) گوشت دام،  ضمن ممهورنمودن لاشه ها به مهر کشتارگاهها از برچسب نیز به منظور شناسنامه دار کردن لاشه استفاده می گردد.



 این مقام مسئول تشریح کرد: طی سال 1396کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان قزوین بر استحصال 8هزارو 601 تن گوشت قرمز برای عرضه به بازار، نظارت کردند و 72 تن و 976 کیلو گرم گوشت قرمز غیر قابل مصرف حذف شد.



 اقدمی ادامه داد: این موضوع نقش بسزایی در ایجاد اطمینان خاطر مصرف کننده از بعد تأمین سلامت و بهداشت جامعه دارد و در صورت عدم خروج محموله های غیر قابل مصرف،  سبب انتقال  بیماری مشترک بین حیوان وانسان و یابیماریهای با منشاء غذا گردد.



 دکتر اقدمی در پایان از شهروندان خواست خرید گوشت قرمز را از قصابیها و مراکز  عرضه مجاز و دارای پروانه تهیه و نسبت به ممهور بودن لاشه به مهر بهداشتی  دامپزشکی  اطمینان حاصل و به مندرجات درج شده بر روی برچسب توجه کنند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 114333
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور