فروش شیر خام در یکی از واحدهای عرضه لبنیات سنتی قزوین ممنوع شد
بالا بودن بار میکروبی شیر نمونه برداری شده و اضافه کردن آب به شیر عمده دلیل ممنوعیت فروش شیر خام در این واحد بوده است

دکتر عیسی غیاث یزدی افزود: تقلبات مرتبط با شیر خام در آزمایشگاههای دامپزشکی قابل شناسایی بوده و تخلفات صورت گرفته در ارتباط با شیر، توسط دامپزشکی پیگیری خواهد شد.
دکتر یزدی تصریح کرد: کلیه واحدهای عرضه لبنیات سنتی ملزم به رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی هستند چرا که به دلیل فساد پذیری بالای شیر، عدم رعایت اصول بهداشتی در زمان دوشش دام،حمل و نقل و عدم تامین برودت کافی در نگهداری شیر می تواند موجب بروز بیماری های حاد در جامعه انسانی شود
نظر دهید