چهارشنبه 18 تیر 1404

flag
  • 1397/02/15 - 12:00
  • تعداد بازدید : 97
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بر مصرف بهداشتی تخم مرغ در کارگاه های شیرینی پزی قزوین

همزمان با اعیاد شعبانیه طرح نظارت بر شرایط بهداشتی مصرف تخم مرغ در کارگاه های شیرینی پزی شهرستان قزوین اجرا شد و این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

 

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این خبر افزود: با توجه به افزایش تقاضا جهت خرید شیرینی در اعیاد شعبانیه و افزایش مصرف تخم مرغ در کارگاه های شیرینی پزی در یک طرح 2 روزه نسبت به بررسی شرایط بهداشتی مصرف این فرآورده در کارگاه ها اقدام گردید.



دکتر عیسی یزدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بهبود شرایط مصرف تخم مرغ در کارگاه های شیرینی پزی شهرستان اعلام کرد: در سال های گذشته کارگاه های شیرینی پزی اقدام به مصرف تخم مرغ کامل می نمودند که با توجه به احتمال استفاده از تخم مرغ های تاریخ مصرف گذشته و نزدیک به فساد، لذا شرایط مناسب بهداشتی در زمینه مصرف این فرآورده وجود نداشت ولی هم اکنون با گرایش به سمت مصرف مایع پاستوریزه تخم مرغ شرایط بهداشتی در این زمینه بهبود یافته است.



لازم به ذکر است نظارت بر مراکز تولید، توزیع و مصرف عمده فرآورده های خام دامی از وظایف سازمان دامپزشکی می باشد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 114787
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور