آغاز بسته بندی آلایش دامی در یکی از کشتارگاههای قزوین
براساس برنامه زمان بندی شده و هماهنگی های بعمل آمده ، آلایشات دام سبک شامل جگر ، ریهها، قلب و کلیه های گوسفند و بز از روز شنبه مورخ24/4/96 بسته بندی و روانه بازار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین ،نشان گذاری و بسته بندی گوشت و آلایشات دامی یکی از مهمترین اهداف دامپزشکی استان قزوین می باشد که با توجه به پیگیری های انجام شده بسته بندی لاشه اجرایی گردید و در مورد آلایش دامی ، بدلیل برخی مشکلات تا کنون اجرایی نشده بود که به همت مدیریت کشتارگاه دام بوئین زهرا و پیگیری های اداره کل دامپزشکی استان، زیرساختهای بسته بندی و نشان گذاری آماده شده و محصولات مذکور بصورت بسته بندی شده به بازارعرضه شد
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت : از مزایای استفاده از بسته بندی بجای فله فروشی ، درج مشخصات فرآورده ، شامل تاریخ تولید و انقضاء و محل تولید محصول می باشد که مانع تضییع حق مصرف کنندگان و تقلب برخی افراد سودجو خواهد بود .
دکتر مهدی مهرزاده اضافه کرد: در فاز بعدی ، بسته بندی سایر آلایشات مانند جگر گاوی ، گوشت کله و شکمبه و کله و پاچه نیز انجام خواهد شد و امیدواریم بزودی شاهد عرضه گوشت بسته بندی شده نیز باشیم.
دکتر مهرزاده در مورد مدت زمان مصرف آلایش دامی گفت : همشهریان توجه داشته باشند که کلیه آلایشات خوراکی بسته بندی شده و غیر آن تنها 48 ساعت بعد از تاریخ ترخیص اجازه مصرف دارند و در صورت خرید نیز بلافاصله باید مورد مصرف قرار گیرد و از نگهداری بیش از زمان توصیه شده در یخچال منازل باید جدا خودداری شود.
نظر دهید