• 1393/10/03 - 12:00
  • تعداد بازدید : 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای ماده 11 آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی در آوج

در راستای نظارت بر اماکن عرضه فرآورده های خام دامی و صنایع وابسته و بهبود کیفیت مواد غذایی و رضایت مندی مصرف کنندگان، ماده 11 آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی در شهرستان آوج عملیاتی شد.

سرپرست اداره دامپزشکی آوج گفت : بر طبق ماده 11 آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی کلیه مراجع صادر کننده پروانه کسب مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی مکلف به رعایت ضوابط بهداشتی قرنطینه ای سازمان دامپزشکی کشور بوده و پیش از صدور یا تمدید پروانه کسب می بایست نظریه اداره دامپزشکی نیز اخذ گردد.




لذا با توجه به اهیمت موضوع با مکاتبه این اداره با مراجع صادر کننده پروانه های کسب ، استعلام بهداشتی و اخذ تاییدیه دامپزشکی نیز در هنگام صدور پروانه های کسب در دستور کار قرار گرفت.


دکتر امین یوسفی خاطر نشان کرد : شهرستان آوج دارای 28واحد صنفی قصابی و مرغ فروشی و همچنین 20 واحد صنفی رستوران و کبابی می باشد که به عرضه فراورده های خام دامی و مواد غذایی وابسته می پردازند واین امر بیانگر اهمیت نظارت بر بهداشت مواد غذایی و فرآورده های خام دامی مورد استفاده در این صنوف را می باشد
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230706
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه