اجرای گشت مشترک دامپزشکی آبیک با ادارات مرتبط
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک از اجرای طرح گشت مشترک دامپزشکی با همکاری اداره اماکن نیروی انتظامی، اداره صنعت و معدن وتجارت ، شبکه بهداشت و درمان و اتحادیه رستوران داران برای بازدید از رستوران ها و مطبخ های سطح شهرستان آبیک خبر داد.
دکتر مرتضی یعقوبی گفت: این گشت مشترک در ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر بهداشت و سلامت این مراکز بر گزار شد.
وی هدف دامپزشکی از انجام این گشت مشترک را برخورد با عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی عنوان کرد و تصریح کرد که این اقدامات در راستای ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مردم انجام میشود .
یعقوبی افزود: متصدیان رستورانها می بایست هرگونه فرآورده خام دامی ازجمله گوشت قرمز ، مرغ و ماهی را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند، چراکه محل تولید، نحوه انتقال، زنجیره سرد و کیفیت نگهداری فرآوردههای خام دامی در این مراکز بر اساس ضوابط دامپزشکی بهصورت هفتگی کنترل میشود ومتصدیان رستورانها و غذاپزیها ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی می باشند
این مقام مسئول در پایان تأکید کرد: بازرسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره در صورت مشاهده محمولههای فاقد هویت (بدون تاریخ تولید و انقضاء) نسبت به تشکیل پرونده اقدام و متخلفین را در راستای پیشگیری از اقدام علیه بهداشت عمومی به مراجع قضایی معرفی خواهند کرد.
نظر دهید