ارزیابی واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها در قزوین

نظارت بر نحوه نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از طریق کنترل مداوم و منظم مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها در دستور کار اداره کل دامپزشکی می باشد .
مدیرکل دامپزشکی استان قزوین از استمرار نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها اعم از داخل شهری و بین راهی توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی و همچنین تشویق رستوران ها و واحدهای برگزیده در سطح استان خبر داد و افزود: در ارزیابی سال 93 ، 10 واحد و در ارزیابی سال 94 ، 13 واحد از طریق نصب بنر به عنوان واحد نمونه، به شهروندان معرفی گردید که این روند در سال 95 با تداوم بازدیدها و بررسی نتایج نمونه برداری های پایش از واحدها ، ادامه خواهد داشت و واحدهای نمونه سال جاری از 15 اسفندماه 95 لغایت 15 فروردین ماه 96 معرفی خواهند شد.
دکتر سید بهمن نقیبی با بر شمردن آیتمهای مهم در معرفی واحدهای نمونه گفت: نتایج پایش فرآورده های خام دامی، سوابق تذکرات کتبی ، پرونده قضایی، نحوه همکاری با بازرسین دامپزشکی و همچنین نحوه اجرای ضوابط بهداشتی دامپزشکی در سابقه واحد، نقش مهمی در ارزیابی واحدها در طی سال دارند .
دکتر نقیبی در پایان از عموم مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن گویای 1512 و یا سامانه پیامکی 50001512 به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید