با هدف پیشگیری از بروز بیماریهای مشترك توسط اداره كل دامپزشكی استان قزوین انجام می شود

كلیه گوشتهای لیبل دار ودارای مهر بهداشتی اداره كل دامپزشكی، كه در سطح قصابیهای استان موجود است 24 ساعت پس از كشتار به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای مشترك بین انسان ودام در سردخانه كشتارگاه دام استان قزوین نگهداری می شوند.
مدیر كل دامپزشكی استان قزوین با بیان این مطلب افزود :یكی از راههای غیر فعال نمودن ویروس عامل بیماری تب كریمه –كنگو ، نگهداری لاشه24 ساعت پس از كشتار، در سردخانه می باشد.
دكتر سید سبحانعلی علوی در ادامه تشریح كرد:نگهداری لاشه به مدت 24ساعت پس از كشتار در سردخانه با دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد بالای صفر، باعث كاهش دمای لاشه واسیدی شدن ph گوشت گردیده ،كه این شرایط در نهایت منتج به ارتقاء سطح كیفی ،بهبود طعم ،تردی وافزایش عمر ماندگاری گوشت مصرفی خواهد شد.
دكتر علوی در پایان به كلیه هم استانیهای محترم توصیه كرد:از كشتار غیر مجاز دام خودداری نموده وگوشت مصرفی خود را از مراكز معتبر تحت نظارت اداره كل دامپزشكی تهیه نمایند و در صورت هرگونه سؤال ویا مشاهده موارد تخلف ، موضوع را از طریق سامانه ارتباطی 1512 به اداره كل دامپزشكی استان قزوین گزارش نمایند.
نظر دهید