• 1393/04/22 - 12:00
  • تعداد بازدید : 33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی وضعیت تخم مرغ مصرفی قنادیهای قزوین در طرح تشدید نظارت دامپزشکی در ماه مبارک رمضان


بازرسین بهداشتی اداره کل دامپزشکی در طرح تشدید نظارتها ، ویژه ماه مبارک رمضان چگونگی تهیه تخم مرغ قنادیها را کنترل می نمایند .

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین با اعلام این خبر گفت : با توجه به حجم تخم مرغ مصرفی به عنوان ماده اولیه برای تهیه زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان ، بازرسین این اداره کل به قنادیها ی موجود در سطح استان مراجعه و نحوه تهیه و نگهداری تخم مرغ در این واحد ها را کنترل می نمایند .

دکترعلیرضا اکبر شاهی تشریح کرد : عدم رعایت زنجیره سرد و بهداشت تخم مرغ به دلیل قابلیت فساد پذیری بالا ، حائز اهیمت بوده و تهیه و نگهداری تخم مرغ در قنادیها دارای ضوابطی است که در صورت عدم رعایت این شرایط ، سلامت  مصرف کنندگان به مخاطره خواهد افتاد .

دکتر اکبر شاهی در پایان از کلیه هم استانیهای محترم خواست : در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در این ارتباط، مراتب را ازطریق شماره چهار رقمی 1512 و یا سامانه پیامکی 50001512 به اداره کل دامپزشکی استان قزوین اطلاع رسانی نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230532
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه