• 1395/06/29 - 12:00
  • تعداد بازدید : 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه بهداشت و بازرسی گوشت درکشتارگاه قزوین

نقش بازرسی بهداشتی فرآورده های خام دامی تولیدی کشتارگاه ،در ارتقاء سطح بهداشت فرآورده های خام دامی و در نهایت بهداشت عمومی جامعه انکار ناپذیر است.


سرپرست کادر بهداشتی دامپزشکی کشتارگاه صنعتی دشت بره گفت : در راستای ارتقاء سطح علمی کارشناسان بازرسی و نظارت بهداشتی کشتارگاه دام ، کارگاه آموزشی بازآموزی با محوریت بهداشت و بیماری های کشتارگاهی به مدت 4 روز در کشتارگاه دشت بره برگزار شد.

دکتر جلوخانی در تشریح این خبر گفت : در این کارگاه که با حضور دکتر فضل آرا ؛ عضو هیات علمی و مدرس دانشگاه شهید چمران اهواز ، برگزار گردید به تبادل اطلاعات و بررسی پیشرفت های علمی و بروز رسانی اطلاعات همکاران پرداخته شد. همچنین بازرسین بهداشتی کشتارگاه نیز به ارائه سئوالات و مشکلات خود پرداخته و تجربیات خود را در زمینه بازرسی بازگو نمودند.

وی در پایان با تاکید بر اهمیت آموزش و بروزرسانی اطلاعات در حوزه های تخصصی گفت : اهمیت بازرسی کشتارگاهی در بهداشت فرآورده های خام دامی و در نهایت بهداشت عموم جامعه  حیاتی بوده و در همین راستا بازرسین نظارت کشتارگاه علاوه بر حضور در این کارگاه های آموزشی ، نسبت به برگزاری جلسات هم اندیشی و کنفرانس های آموزشی ماهیانه اقدام می نمایند و در این جلسات با ارائه مطالعات روز دنیا در خصوص بهداشت و بیماری های دامی ، به بیان مشکلات و تجربیات خود در این زمینه می پردازند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230700
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه