تاریخ مصرف فرآورده های خام دامی از زمان تولید محصول ، بسته به نوع فرآورده متغیر است
برخی اوقات مشاهده می شود که مصرف کنندگان هنگام خرید به تاریخ مصرف فرآورده خام دامی دقت نموده و آنرا خریداری می نمایند ، ولی متاسفانه مدتی نیز بهمان شکل در منزل اقدام به نگهداری آن فرآورده می نمایند .

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: تاریخ تعبیه شده بر روی محصولات ، مدت زمان مصرف محصول می باشد و نه مدت فروش لذا تاریخ های ذکر شده بر روی محصولات بر اساس کارهای آزمایشگاهی تعیین شده است و در آن مقدار مجاز بار میکروبی و تغییرات آنزیمی محصول در نظر گرفته شده است. پس لازم است که گوشت و آلایش خریداری شده در زمان تعیین شده مصرف گردد.
دکتر عیسی غیاث یزدی به عموم مردم توصیه کرد: در صورت تمایل به نگهداری بیشتر فرآورده های خام دامی از محصولات منجمد خریداری و از دیفراست کردن آن خودداری نمایند چراکه فرآورده های خام دامی که در کشتارگاهها منجمد می شوند پس از تولید، در تونل انجماد با دمای منفی 40 درجه فریز شده و بلورهای یخ به دلیل سرعت بالای انجماد ، آسیبی به بافت گوشت وارد نمی کنند لذا کیفیت محصولات تولیدی منجمد در مقایسه با محصولات تازه( در مدت زمان درج شده روی محصول که عمدتا بین 6 ماه برای مرغ قطعه بندی شده و یکسال برای گوشت قرمز می باشد) افت نخواهد کرد
نظر دهید