توصیه های دامپزشکی قزوین برای مصرف ماهی سالم
در فصل صید ماهی ، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی قزوین بر عرضه ماهی افزایش یافته است.
رئیس اداره دامپزشکی قزوین گفت: هرساله از اوایل پاییز که صید ماهی آغاز می گردد ، عرضه وتقاضای آن نیز افزایش می یابد که با توجه به فساد پذیر بودن این محصول لزوم نظارت بر کیفیت عرضه آن لازم وضروری است.
دکتر عیسی غیاث یزدی از تشدید نظارتها بر عرضه این محصول استراتژیک خبر داد وگفت : کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی ومواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان قزوین ، در دو نوبت صبح و عصر به بازرسی از مراکز عرضه ماهی می پردازند و نسبت به ارائه تذکرات بهداشتی و برخورد با افراد خاطی و معرفی متخلفین به مراجع قضایی اقدام می نمایند
دکتر یزدی همچنین به مصرف کنندگان توصیه کرد در زمان خرید ماهی موارد ذیل را مد نظر قرار دهند:
1. عرضه ماهی حتی در فصول سرد سال می بایست در یخچال و در شرایط بهداشتی عرضه شود
2. متصدی واحد عرضه مجوز منجمد نمودن ماهی تازه را ندارد
3. از خرید ماهی منجمد که دیفراست شده جدا خودداری شود
4. بوی ماهی تازه نباید نامطبوع باشد
5. چشم ماهی تازه نباید فرورفته و یا کدر باشد
6. فلس نباید براحتی کنده شود
7. آبشش ها به رنگ قرمز ارغوانی بوده و باید فاقد له شدگی و یا تغییر حالت باشد
8. شکم ماهی نباید شل و وارفته باشد
9. عضله ماهی باید سفت بوده و درصورت فشار انگشت به سرعت به حالت اول برگردد
نظر دهید