• 1396/08/14 - 12:00
  • تعداد بازدید : 123
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دامپزشکی بوئین زهرا برای عرضه کنندگان محصولات لبنی کلاس آموزشی برگزار کرد

مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا  با اعلام این خبر گفت: در این جلسه آموزشی که با حضور متصدیان و فروشنده‌های مراکز فروش فرآورده‌های لبنی و بستنی فروشی‌های سنتی ، در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان بوئین زهرا برگزار گردید، کارشناس بخش نظارت بر فرآورده‌های خام دامی این شهرستان در خصوص برچسب گذاری محصولات لبنی سنتی و شرایط نگهداری این محصولات، دستورالعمل اجرایی اصلاحیه ماده 13، شرایط فروش محصولات لبنی و اهمیت انتقال میکروب بیماری تب مالت از طریق عرضه غیر پاستوریزه و نامناسب این محصولات توضیحاتی ارائه کرد.

مهندس پدرام یزدی با اشاره به اینکه بستنی سنتی و ‏فرآورده‌های لبنی غیر پاستوریزه می‌تواند ‏عاملی برای انتقال بیماری ‏مشترک تب مالت ‏به انسان باشد، گفت: هر فرآورده‌ای شامل:شیر، پنیر، بستنی، سر شیر و خامه که از شیر غیر پاستوریزه و نجوشیده تولید شود‏ می‌تواند باعث انتقال تب ‏مالت شود.

 یزدی در پایان از عموم شهروندان خواست: از مصرف شیر و فرآورده‌های لبنی غیر پاستوریزه جداً پرهیز نموده و این فرآورده‌ها را به شکل پاستوریزه و از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه فرمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230115
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه