دامپزشکی بوئین زهرا برای عرضه کنندگان محصولات لبنی کلاس آموزشی برگزار کرد

مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا با اعلام این خبر گفت: در این جلسه آموزشی که با حضور متصدیان و فروشندههای مراکز فروش فرآوردههای لبنی و بستنی فروشیهای سنتی ، در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان بوئین زهرا برگزار گردید، کارشناس بخش نظارت بر فرآوردههای خام دامی این شهرستان در خصوص برچسب گذاری محصولات لبنی سنتی و شرایط نگهداری این محصولات، دستورالعمل اجرایی اصلاحیه ماده 13، شرایط فروش محصولات لبنی و اهمیت انتقال میکروب بیماری تب مالت از طریق عرضه غیر پاستوریزه و نامناسب این محصولات توضیحاتی ارائه کرد.
مهندس پدرام یزدی با اشاره به اینکه بستنی سنتی و فرآوردههای لبنی غیر پاستوریزه میتواند عاملی برای انتقال بیماری مشترک تب مالت به انسان باشد، گفت: هر فرآوردهای شامل:شیر، پنیر، بستنی، سر شیر و خامه که از شیر غیر پاستوریزه و نجوشیده تولید شود میتواند باعث انتقال تب مالت شود.
یزدی در پایان از عموم شهروندان خواست: از مصرف شیر و فرآوردههای لبنی غیر پاستوریزه جداً پرهیز نموده و این فرآوردهها را به شکل پاستوریزه و از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه فرمایند.
نظر دهید