دامپزشکی قزوین دوره آموزشی رعایت اصول بهداشتی در عرضه گوشت قرمز را برگزار کرد

دوره آموزشی رعایت اصول بهداشتی در عرضه گوشت قرمز با حضور50 نفر از قصابان معرفی شده توسط اتحادیه قصابان در اداره کل دامپزشکی قزوین برگزار شد.
رئیس اداره امپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این خبر افزود: با توجه به جلسه برگزار شده با مسئولین اتحادیه قصابان طی ماه گذشته و درخواست ایشان برای برگزاری دوره های آموزشی، اولین دوره آموزشی تحت عنوان اصول بهداشتی در عرضه گوشت قرمز در سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی استان قزوین با تدریس مسئول نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان قزوین برگزار شد.
دکتر عیسی غیاث یزدی گفت: در این دوره آموزشی حاضرین با ضوابط بهداشتی عرضه گوشت از جمله شرایط دمایی و رطوبت مناسب برای نگهداری گوشت قرمز، نحوه نگهداری فرآورده های خام دامی، نحوه ضدعفونی ابزارآلات و محیط قصابی و بیماری های قابل انتقال از گوشت قرمز به انسان آشنا شدند.
در خاتمه این دوره آموزشی حاضرین به طرح سئوالات خود در ارتباط با دوره آموزشی پرداختند و دکتر اقدمی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین به سئوالات حاضرین داد.
نظر دهید