راه اندازی اولین واحد بسته بندی ماهی در قزوین
اولین کارگاه بسته بندی ماهی با درج مشخصات ماهی و تاریخ بسته بندی در شهرستان قزوین آغاز به کار نمود.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این خبر افزود: کارگاه بسته بندی ماهی در شهرک صنعتی لیا واقع شده و با ظرفیت اسمی روزانه 3هزار کیلوگرم، عملیات قطعه بندی و بسته بندی ماهی را تحت نظارت اداره دامپزشکی شهرستان قزوین انجام می دهد.
دکتر عیسی غیاث یزدی با اشاره به نحوه نظارت اداره دامپزشکی بر فعالیت مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی افزود: این مراکز پس از اخذ مجوزهای بهداشتی لازم از طریق اداره کل دامپزشکی استان قزوین فعالیت خود را آغاز نموده و نظارت های مستمر بهداشتی از طریق کارشناسان واحد نظارت ادارات شهرستان صورت می پذیرد.
این مقام مسئول همچنین افزود: ماهی حمل شده از مبدا جنوب و یا شمال کشور با گواهی حمل و تحت نظارت بهداشتی وارد این مرکز شده و پس از بسته بندی و نشانه گذاری در سطح شهر توزیع می گردد.
نظر دهید