• 1396/07/30 - 12:00
  • تعداد بازدید : 89
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح پایش رستوران های الموت شرقی انجام شد

طرح پایش و انجام نمونه برداری از فرآورده های خام دامی رستوران ها در الموت شرقی به منظور بررسی وضعیت بهداشتی به اتمام رسید

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این خبر افزود: تضمین سلامت فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اداره دامپزشکی می­باشد و در همین راستا کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان قزوین به صورت دوره ای از تمام واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی بازدید خواهند کرد.

 دکتر عیسی غیاث یزدی تشریح کرد: در طرح پایش، نمونه برداری از واحدهای تولیدی و عرضه فرآورده های خام دامی صورت می­گیرد که در همین راستا از رستورانهای الموت شرقی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان قزوین متشکل از یک دکتر دامپزشک و 3 کارشناس دامپزشکی نمونه برداری صورت گرفت.

دکتر عیسی غیاث یزدی در پایان خاطر نشان کرد: طرح پایش به صورت دوره ای خواهد بود و در تمام بخش های شهرستان قزوین انجام خواهد شد تا از سلامت فرآورده های خام دامی در شهرستان قزوین اطمینان حاصل شود.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230298
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه