• 1397/10/01 - 13:23
  • تعداد بازدید : 455
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

متصدیان عرضه فرآورده های خام دامی با نحوه رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشكی آشنا می شوند

روزانه مقادیر قابل توجهی فرآورده خام دامی (گوشت و مرغ و ماهی و...) به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در مراکز عرضه غیر قابل مصرف می شود.

 مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان البرز از اجباری شدن آموزش بهداشتی افرادی که قصد فعالیت در زمینه عرضه وفروش فرآورده خام دامی دارند در آینده نزدیک خبر داد.

مهندس وحید شیخ فلاح افزود: پیرو جلسه ای که در مورخه 28/9/97در سالن اجتماعات شهرداری الوند درخصوص نحوه  فعالیت اصناف وجمع آوری دست فروشان سیار در سطح شهرستان البرز با حضور دستگاه های مختلف برگزار شد، با پیشنهاد واحد نظارت اداره دامپزشکی البرز وتایید اداره صنعت ومعدن شهرستان، طرح آموزش اصول بهداشتی دامپزشكی برای افرادی که قصد فعالیت در زمینه عرضه وفروش فرآورده خام دامی را در این شهرستان دارند، پیش از گرفتن پروانه کسب مطرح شد.

مهندس وحید شیخ فلاح در ادامه افزود: در حال حاضر آموزش ضوابط بهداشتی درزمینه عرضه فرآورده خام دامی وجود ندارد و روزانه شاهد از بین رفتن مقادیر زیادی فراورده خام دامی به دلیل عدم آگاهی متصدیان واحدهای عرضه در خصوص چگونگی نگهداری وعرضه وفروش فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان هستیم .

همچنین دارندگان مجوز فعالیت پس از اتمام اعتبار پروانه و قبل از تمدید پروانه كسب باید این دوره آموزشی را بگذرانند.

 این آموزش برای همه افرادی که قصد فعالیت در زمینه عرضه و فروش  فرآورده های خام دامی را دارند الزامی خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 3776
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه