• 1396/10/24 - 12:00
  • تعداد بازدید : 106
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت جدی دامپزشکی قزوین بر فرآورده های خام دامی مصرفی در رستوران ها و اغذیه فروشی ها

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت:  ارتقای سطح بهداشتی و امنیت غذایی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی از تهیه تا عرضه  در تمامی مراکز از جمله رستوران ها و اغذیه فروشی ها بر عهده دامپزشکی می باشد.



دکتر عیسی یزدی خاطر نشان کرد: بایستی تمامی فرآورده های خام دامی که توسط این مراکز عرضه می شوند، دارای مهر دامپزشکی و تاریخ تولید ، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی بوده و از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی شده  و در یخچال و دمای مناسب نگهداری شوند.



وی در پایان افزود: کارشناسان نظارت به صورت مستمر از این مراکز بازدید می کنند و با هر گونه تخلف توسط این مراکز برخورد جدی صورت می گیرد.



 شهروندان محترم نیز باید در صورت مشاهده هر گونه تخلف در تهیه و یا عرضه فرآورده های خام دامی  در رستوران ها، آشپزخانه ها و اغذیه فروشی ها ، اداره دامپزشکی شهرستان را از طریق سامانه 1512 جهت پیگیری موضوع در جریان قرار دهند.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231637
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه