• 1394/08/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت دامپزشکی قزوین بر نحوه نگهداری فراورده های خام دامی در بیمارستانها

نگهداری فرآورده های خام دامی در دمای نامناسب موجب بروز آلودگیهای ثانویه در گوشت قرمز ومرغ وماهی خواهد شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: علاوه بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی ، شرکت های تولیدی و رستوران ها ، کلیه مراکز عمومی دولتی و غیر دولتی که اقدام به نگهداری گوشت و سایر فرآورده های خام دامی می نمایند ، توسط همکاران واحد نظارت بر بهداشت عمومی این اداره بازدید می شوند .

دکتر عیسی غیاث یزدی ضمن اشاره به اهمیت مبحث بهداشت در بیمارستانها افزود: کارشناسان اداره دامپزشکی در راستای ارتقاء سطح بهداشت فرآورده های خام دامیمورد مصرف بیماران، در کنار تمهیدات بهداشتی و درمانی بیمارستانها ، به صورت دوره ای از این مراکز بازدید می نماید که در این دوره ، از بیمارستانهای بخش خصوصی بازدید بعمل آمد وخوشبختانه نتایج رضایت بخشی در پی داشت .

وی در انتها گفت : بازدید از سردخانه نگهداری فرآورده های خام دامی رستورانها و غذاخوری بیمارستانهای دولتی ، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در دستور کار فاز بعدی بازدیدهای این اداره قرار دارد
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 229797
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه