کیفیت بهداشتی شیر خام در قزوین ارتقاء می یابد
کمیته ارتقاءکیفیت بهداشتی شیر خام برای اولین بار در استان قزوین تشکیل شد

مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت:شیر خام سهم قابل توجهی در تولید فرآورده های خام دامی در کشور را داراست که به دلیل شرایط ویژه این ماده غذایی همچون فساد پذیری سریع ،نظارت بیشتر بر زنجیره تولید ،حمل ،فرآوری وعرضه آن را طلب می نماید.
دکتر سید بهمن نقیبی افزود:کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام به ریاست معاونت برنامه ریزی واشتغال استانداری قزوین ودبیری اداره کل دامپزشکی قزوین و مسئولیت دیگر دستگاههای اجرایی مرتبط تشکیل شد که انتظار می رود با حمایت به عمل آمده وجدیت وپیگیری در اجرایی شدن تصمیمات متخذه ،شاهد ارتقاء روز افزون کیفیت بهداشتی شیر خام در سطح استان باشیم
گفتنی است استان قزوین از جمله استانهای تاثیر گذار در تولید شیر خام کشور می باشد که 5درصد تولید شیر در کشور را بر عهده دارد.
نظر دهید