گشتهای نظارتی دامپزشكی قزوین در تمامی ساعات شبانه روز برقرار است

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: نظارت بهداشتی بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی(گوشت و مرغ و ماهی و ...) یکی از وظایف اداره دامپزشکی است که کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشكی به صورت مستمر و دایم از تمامی این واحدها بازدید به عمل
می آورند و واحدهای متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
دكتر مهدی جلو خانی تصریح كرد: عرضه انواع فرآورده های خام دامی تازه می بایست در یخچالهای در بسته به مشتری عرضه شود و سرمای هوا نباید عاملی برای بیرون نگه داشتن گوشت و مرغ و ماهی باشد چرا كه برودت هوا و آلودگیهای محیطی خارج از یخچال قابل كنترل نبوده و می تواند موجب آلودگیهای ثانویه شود.
دكتر جلوخانی همچنین به عموم مردم توصیه كرد: از خرید مرغ قطعه بندی و جوجه كباب فاقد تاریخ تولید و انقضاء خودداری كرده و برای تهیه گوشت قرمز به وجود لیبل و مهر دامپزشكی بر روی لاشه دقت نمایند.
این مقام مسئول افزود : در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی، اداره دامپزشکی شهرستان قزوین برنامه گشت های بعداز ظهر را در برنامه کاری خود قرار داده و کارشناسان این واحد به صورت دوره ای و سرزده بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی خارج از ساعات اداری نظارت می كنند.
جلوخانی در پایان به عموم مردم توصیه كرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراكز عرضه فرآورده های خام دامی و رستورانها مراتب را با ارسال پیامك به شماره 50001512 به اداره كل دامپزشكی استان قزوین اطلاع رسانی كنند.
نظر دهید